Rendgen uređaji

Naša dijagnostička oprema garantuje odličan kvalitet slike dok je izlaganje pacijenta zračenju nisko. Nudimo niz sistema koji pokrivaju sve moguće stomatološke indikacije. Kombinaciju sistema za digitalna panoramska i 3D snimanja čine Morita Veravievepocs 2D i Morita Veravievepocs 3D R100 koji obezbeđuje najbolji kvalitet slike.
Pored digitalnih uređaja, Morita program takođe uključuje i intraoralni sistem za snimanje Veraview iX.
Svi se snimci obrađuju u naprednom softveru i-Dixel, dok se uz svaki 3D snimak isporučuje besplatni softver One Data Viewer.

Kompletiran na ovaj način, Morita Dentalni Rendgen Centar u Beogradu je danas prvi i jedini referentni centar u Srbiji, lidera u dentalnoj radiologiji J.Morita iz Japana.

r100_banner

Veravievepocs 3D R100 je promenio standarde u 3d dentalnim snimcima.
Poseduje patentirano revolucionarno 3D Reuleaux vidno polje koje omogućuje jedinstven snimak cele vilice gde je zračenju izloženo samo područje koje je potrebno u dijagnostici za razliku od ostalih sistema koji zrače i polja koja nisu neophodna ali ih ne mogu izbeći.

Morita 3D R100 nudi 8 vidnih polja od Ø 40 x 40 mm do Ø 100 x 80 mm za širok spektar dijagnostičkih potreba:
morita-vidna-polja-FOV

r100-1

Morita poseduje uređaj najsavremenije tehnologije Veraviewpocs 2D – Brzi panoramski rendgen za snimanje zuba kristalno jasne slike sa minimalnim zračenjem.
Nova vrhunska tehnologija pruža izuzetno kvalitetne panoramske fotografije.
Uređaj poseduje specijalizovane programe čeme se izbegava senčenje susednih zuba i Auto fokus kojim se precizno pozicionira pacijent.
Nivo zračenja je smanjen na 1/10 u odnosu na konvencionalno izlaganje X-zracima. Skeniranje se vrši za 4,9 sekundi, a sam proces izrade slike je gotov za 20 sekundi.

xray_veraviewepocs-2d

Morita Veraview iX intraoralni rendgen sistem isporučuje analogne snimke.
Poseduje fleksibilnu “ruku” i laser za lako i precizno pozicioniranje područja koje treba snimiti.

max_ix_top


 

Rendgen uređaji
5 (100%) 15 votes