Rendgen uređaji i snimanje zuba

Naša dijagnostička oprema za snimanje zuba garantuje odličan kvalitet slike dok je izlaganje pacijenta zračenju nisko. Nudimo niz sistema koji pokrivaju sve moguće stomatološke indikacije. Kombinaciju sistema za digitalna panoramska i 3D snimanja čine Morita Veravievepocs 2D i Morita Veravievepocs 3D R100 koji obezbeđuje najbolji kvalitet slike.
Pored digitalnih uređaja, Morita program takođe uključuje i intraoralni sistem za snimanje Veraview iX.
Svi se snimci obrađuju u naprednom softveru i-Dixel, dok se uz svaki 3D snimak isporučuje besplatni softver One Data Viewer.

Kompletiran na ovaj način, Morita Dentalni Rendgen Centar u Beogradu je danas prvi i jedini referentni centar u Srbiji, lidera u dentalnoj radiologiji J.Morita iz Japana.

3D snimanje zuba

Veravievepocs 3D R100 je promenio standarde u 3D dentalnim snimcima.
Poseduje patentirano revolucionarno 3D Reuleaux vidno polje koje omogućuje jedinstven snimak cele vilice gde je zračenju izloženo samo područje koje je potrebno u dijagnostici za razliku od ostalih sistema koji zrače i polja koja nisu neophodna ali ih ne mogu izbeći. Specijalni režim snimanja smanjuje izloženost zračenju mekih tkiva čime je redukovano zračenje do 60% u odnosu na standardne snimke.
Vidna polja koje je moguće obraditi imaju primenu u implantologiji, parodontologiji, endodonciji, ortodonciji i opštoj stomatologiji.

Morita 3D R100 nudi 8 vidnih polja od Ø 40 x 40 mm do Ø 100 x 80 mm za širok spektar dijagnostičkih potreba:
morita-vidna-polja-FOV

r100-1

Morita poseduje uređaj najsavremenije tehnologije Veraviewpocs 2D – Brzi panoramski rendgen za snimanje zuba kristalno jasne slike sa minimalnim zračenjem.
Nova vrhunska tehnologija pruža izuzetno kvalitetne panoramske fotografije.
Uređaj poseduje specijalizovane programe čeme se izbegava senčenje susednih zuba i Auto fokus kojim se precizno pozicionira pacijent.
Nivo zračenja je smanjen na 1/10 u odnosu na konvencionalno izlaganje X-zracima. Skeniranje se vrši za 4,9 sekundi, a sam proces izrade slike je gotov za 20 sekundi.

xray_veraviewepocs-2d

Morita Veraview iX intraoralni rendgen sistem isporučuje analogne snimke.
Poseduje fleksibilnu “ruku” i laser za lako i precizno pozicioniranje područja koje treba snimiti.

max_ix_top

 

Rendgen uređaji i snimanje zuba
4.6 (92.17%) 23 votes