O nama

MORITA Dentalni Rendgen Centar

je osnovan 2010. godine. Za razliku od ostalih delatnosti, u radiografiji godina osnivanja je bitna koliko i u životu, dakle što je centar mlađi to je bolje.
Po zakonu svako rendgensko snimanje mora da odobri stomatolog zaposlen u Morita Centru, što nas takođe izdvaja kao Centar koji maksimalno vodi računa o Vašoj bezbednosti i nužnosti Vašeg izlaganja rendgenskom zračenju.

Posedujemo digitalne rendgen aparate poslednje generacije. Naši aparati su proizvedeni 2017. godine, atestirani, sertifikovani i potpuno bezbedni za rad. Morita rendgen aparati se odlikuju izuzetnom preciznošću i minimalnim nivoom zračenja, koji je potpuno bezbedan za ljudski organizam a pri tom dovoljan za proizvodnju kristalno jasne slike.

Centar je dobio ime upravo po proizvođaču: J.Morita iz Japana, koji je u svojoj dugoj praksi proizvodnje stomatološke opreme zauzeo vodeće mesto po kvalitetu.

Rendgen Morita

Posebno se izdvajaju njihovi rendgen aparati čija preciznost teško da može da se meri sa bilo kojim drugim proizvođačem, a i nakon mnogo godina istraživanja uspeli su da nivo zračenja svedu na minumum dovoljan za proizvodnju kristalno jasne slike, a potpuno bezbedan za ljudski organizam.
Više o našim uređajima za 2D i 3D snimanje zuba, možete saznati na ovom linku >>>

snimanje zuba

O nama
4.7 (93.79%) 29 votes